Filter by: Genre | Country | Language
Listen to BDPST ROCK Rádió free radio online

BDPST ROCK Rádió

Zene felnőtteknek

starstarstarstarstar
Rate it!
BDPST ROCK Rádió votes
0 votes
Share BDPST ROCK Rádió Radio on FaceBook

About BDPST ROCK Rádió

A Rock FM (Rádió Rock) rádió kiesésével 2019. februárjában a hazai rádiós piacon óriási űr keletkezett. Mi, akik már a Rock FM születésénél is ott voltunk, úgy éreztük, tennünk kell valamit. Érleltük, csiszoltuk gondolatainkat, majd döntöttünk.
Az nem lehet, hogy az igényes, dallamos rockzene kedvelői rádió nélkül maradjanak. Ma már mindannyian rendelkezünk internet-hozzáféréssel, mobilunk ott lapul a zsebünkben. Mostantól kedvenc rockzenéink is egy kattintásnyira vannak.
A BDPST ROCK merőben más, mint amit eddig akár a hazai, akár a külföldi rock rádióktól megszokhattál. Hangzásunk minősége (az újrakevert dalok és szignálkészlet) jóval magasabb színvonalat képvisel a jelenleg fellelhető adókénál.
Rádiónk a rockzene hihetetlenül széles palettájáról igyekszik leginkább azokat a dalokat összeválogatni, amelyek az olyan hallgatók számára is könnyen befogadhatóak, akik eddig úgy gondolták, nem szeretik a rockzenét. Mi bebizonyítjuk, hogy igenis van igényes rock rádió, amit mindenki szívesen hallgat. Ezért zenei listánkban helyet kapnak azok a zenék is, amelyeket eddig nem rockzeneként tartottunk számon a fejünkben, de mégis azok.
Célunk egy olyan rockzenei rádió létrehozása, amely zenei kínálatát tekintve "felnőtt zenei rádió" vagy "hangszeres zenei rádió" alcímmel is futhatna, de ezek a zenék azért mégis egytől egyig rockzenék.
Rádiónk arculatát, szignálparkját a számos magyarországi kereskedelmi rádiót (köztük az egykori Rádió Rockot) felöltöztető Szabó Marcell készíti.
Zenei összeállításunkért a szintén egykori Rádió Rockos, a hazai rockzenei szcénában talán legelismertebb szakember, Dandó Ádi felel.


BDPST ROCK Rádió Station Information

0 reviews for BDPST ROCK Rádió

No reviews yet for BDPST ROCK Rádió. Be the first to add a review!


Please log in to add a review or create a free account in less than two minutes.

Left
Right
Loading ...

Create an account

Please create a free account to review, rate and add more favorites to access them from any device.

Create account